Palvelut

Toimitilasiivous

Teemme yritysten toimitilojen sopimussiivouksia – toimistot, tuotantotilat, varastot jne. Suunnittelemme tarvittavan sopimussiivouksen kohteeseen.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä tarpeitanne vastaavan siivouspalvelun. Kartoitamme paikanpäällä kuinka laajan palvelukokonaisuuden yrityksesi tarvitsee.

Kotisiivous

Teemme kotitalouksille tarpeen mukaan suunniteltuja kertaluonteisia siivouspalveluita. Palveluun voi kuulua esim. perussiivous tai kotisi ikkunoiden pesu.

Teemme myös sopimuksia säännöllisestä kotisiivouksesta. Siivouskertojen tiheys sovittaan tarpeitesi mukaan – se voi olla viikoittainen, kahden viikonvälein tai vaikka kerran kuukaudessa tapahtuva.

Mitä kotisiivoukseen voi kuulua?
Esimerkiksi kahden viikon välein imuroimme lattiat, tamppaamme matot, pyyhimme pölyt sekä lattiat, puhdistamme wc-tilat, sekä vaihdamme vuodevaatteet. Tarpeiden mukaan suunnitelmaa voi tietysti muuttaa.

Tuomme mukanamme omat siivousvälineet.

Ota yhteyttä niin kokoamme haluamasi palvelupaketin!

HUOMIOI KOTITALOUSVÄHENNYS!

Erikoissiivous

Kaipaako toimitilanne peruspesua ja vahausta? Hoidamme niin normaalit lattioiden peruspesut ja vahaukset kuin vaativimmatkin perussiivoukset. Myös remontti- sekä uudisrakennusten loppusiivoukset.

Asiointipalvelu

Tavallisten kotitöiden lisäksi avaustamme kauppa-asioissa, apteekki- ja saattoapu lääkärikäynneillä, pankki- ja postiasiointi sekä erilaisten tukiasioissa neuvonta ja ohjaus.